Ben jij, of ken jij, een trainer die met dialoog trainingen, workshops of lessen voor onderwijs verzorgt! Mail ons en sluit je aan!

Trainers in dialoog

Karim Amghar

Wij samen kunnen zoveel meer!

Radicalisering en Polarisatie bespreekbaar maken in de klas en wijk is een grote uidaging voor veel docenten en jongerenwerkers. Dat is heel begrijpelijk want het is een zeer gevoelig thema. Karim Amghar geeft daar trainingen in

Joop Boukes

Dialoog als basisvaardigheid voor leerlingen en leerkrachten!

Klassenmanagement vanuit dialoog, dialoog voor mentoren, dialoog met ouders, themalessen dialoog, de Socrales.

Dialoog is een belangrijke basisattitude die ontwikkelt kan worden om inclusie te bevorderen..

Peter Munneke

Ontdek wat er gebeurt als discussie plaatsmaakt voor dialoog!

De samenleving wordt complexer, het publieke debat verhardt en het lijkt wel of de muren van ons eigen gelijk hoger en dikker worden.

Het spel ‘discussiëren kun je (af)leren’ stimuleert om weer nieuwsgierig te zijn en elkaar te accepteren.

Chris Zwerver

Je al jong weten open te stellen voor de ander, die altijd anders is, verbindt!

Leven, liefde, ziekte en dood zijn grote thema’s die ik graag klein en persoonlijk maak in verbindende dialooggesprekken. Bijvoorbeeld over sociaal en seksueel gelijkwaardige omgang tussen meisjes en jongens. Of wanneer een klasgenoot, ouder, of leerkracht door een ernstige ziekte als kanker wordt geraakt.